Категорія
Новини
Дата

Співзасновник Banda Agency Павло Вржещ потрапив у рейтинг Adweek Creative 100

Співзасновник і креативний директор Banda Agency Павло Вржещ потрапив до списку найкращих креативників за версією Adweek. Про це йдеться на сайті видання.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Вржеща відзначили за роботу його агенції Banda під час війни та відсіч російській пропагандистській машині. Зокрема, зауважили міжнародний проєкт Brave Ukraine, який показував хоробрість української нації.
  • «Banda, названа Effie Awards у 2020 році найефективнішою незалежною агенцією у світі, уже мала світову репутацію креативних інновацій до вторгнення у її рідну Україну в лютому 2022 року. Агенція швидко спрямувала свою енергію на створення кампанії та колаборації, спрямовані на боротьбу зі скандально відомою пропагандистською машиною президента Росії Володимира Путіна», – написали в Adweek.
  • «Для нас було важливо зосередитися на повідомленні, яке буде максимально ефективним зараз і в майбутньому. Що краще відгукнеться, що додасть сили та підніме моральний дух? Без сумніву, це українська хоробрість. Без цього не буде свободи; не було б і України. А українська хоробрість сьогодні безпрецедентна: хоробрість військових, хоробрість простих людей, наших міст. Немає країн, які готові воювати проти Росії, а Україна воює, і ми це робимо успішно. Це наша ДНК, наш національний ресурс. Тепер усі знають, що бути хоробрим – це бути українцем», – цитує Вржеща Adweek.

Контекст

У межах кампанії «Сміливість» на деяких із відомих рекламних екранів Таймс-сквер зʼявилися слогани Be brave like Ukraine. Ця всесвітня кампанія ініційована Офісом президента та Кабінетом Міністрів України. Розробкою займається Banda.

За продюсування Banda посольство України у Великій Британії провело благодійний захід Brave Ukraine у Лондоні. Гості заходу пожертвували Україні сумарно $1,2 млн. Серед гостей були прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон, посол України Вадим Пристайко, письменник Тім Маршал, співачка Джамала та інші представники світової політики, культури, бізнесу, спорту та медіа.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні