Категорія
Новини
Дата

WSJ написала про розлучення співзасновника Google Сергія Бріна з дружиною після її роману з Ілоном Маском. Голова Tesla все спростовує

Співзасновник Google Сергій Брін подав на розлучення з Ніколь Шанахан після того, як дізнався, що у неї був роман з головою Tesla Ілоном Маском, пише The Wall Street Journal з посиланням на джерела. За даними видання, це поклало кінець багаторічної дружби бізнесменів. Ілон Маск у Twitter вже спростував цю інформацію.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • 48-річний Брін подав на розлучення в січні через кілька тижнів після того, як дізнався про про звʼязок Шанахан з Маском. У заяві про розлучення вказано, що пара розлучилася ще 15 грудня 2021 року. Як зазначає видання, у стосунках Бріна та Шанахан проблеми зʼявилися восени минулого року.
  • За даними джерел, роман Маска та Шанахан розпочався після того, як мільярдер розлучився зі співачкою Граймс восени 2021 року.
  • На одній із вечірок Маск став навколішки перед Бріном і вибачився, пише видання. Той прийняв вибачення, але досі не спілкується з Маском, стверджують джерела.
  • Шанахан вимагає від Бріна понад $1 млрд у рамках процесу розлучення. Обидві сторони поки що не дійшли згоди, зазначає WSJ. 
  • Сторона Бріна вважає, що Шанахан просить значно більше, ніж їй належить за шлюбним договором. Водночас представники Шанахан кажуть, що її вимоги – лише невелика частина статків Бріна (близько $90 млрд), а шлюбний договір вона підписала під тиском, будучи вагітною.
  • Ілон Маск у Twitter вже спростував інформацію про його можливий роман із Шарахан. «Це повна нісенітниця. Ми з Сергієм друзі і минулої ночі були разом на вечірці! Я бачив Ніколь всього двічі за три роки, обидва рази в компанії багатьох людей. Нічого романтичного», – написав він. 
  • «У мене навіть не було сексу цілу вічність. Я працюю божевільну кількість часу, так що у мене просто не так багато часу для інтрижок», – додав мільярдер.
  • Маск також звинуватив WSJ у низьких стандартах журналістики та публікації «випадкових чуток від третіх осіб».

Контекст

Брін та Маск раніше були близькими друзями. Джерела WSJ зазначають, що останні кілька місяців між підприємцями, а також між їхніми бізнес-командами помітили напруженість. Крім того, Брін доручив своїм фінансовим консультантам продати акції Tesla. У 2008 році, у розпал кризи, співзасновник Google інвестував у виробника електромобілів $500 000. Через сім років Маск подарував Бріну позашляховик Tesla.

Про розлучення Бріна та Шанахан ЗМІ повідомили у середині червня. Як причину видання вказували «непримиренні розбіжності».

Ілон Маск раніше був одружений на письменниці Джастін Вілсон, від якої у нього пʼятеро синів: 17-річні близнюки Гріффін і Ксавʼєр та 15-річні трійнята Даміан, Саксон і Кай.

Він також був двічі у шлюбі із зіркою «Світу Дикого заходу» Талулою Райлі. Вперше вони одружилися у 2010-му, але розлучилися за два роки. Через рік вони помирилися і знову одружилися, а потім знову розлучилися у 2016-му.

У вересні минулого року стало відомо, що мільярдер розлучився з канадською співачкою Граймс після трьох років шлюбу. У 2020 році у них народився син, якого назвали X Æ A-Xii.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні