Категорія
Новини
Дата

У Харкові внаслідок обстрілу РФ пошкоджений будинок бізнесмена Юрія Сапронова (фото, відео)

1 хв читання

У Харкові у результаті обстрілу РФ пошкоджено будинок бізнесмена та волонтера Юрія Сапронова, про це він написав у Facebook. Також він оприлюднив фото з місця події і повідомив, що було пряме влучання у його подвір'я та автівку.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • За словами Сапронова, зафіксовано влучання у його автомобіль, є серйозні руйнування у дворі і поранені.
  • «Влучили, я знаю, УМПБ Д30 (уніфікований міжвидовий планерувальний боєприпас). Важко сказати – цілеспрямовано чи ні. Люди живі. Поранені двоє моїх помічників: рвані рани обличчя в одного, у другого – ноги», – сказав волонтер, передає «Укрінформ».
  • Він додав, що на момент удару в будинку перебувала його дружина, вона не постраждала.
У Харкові внаслідок обстрілу РФ пошкоджений будинок бізнесмена Юрія Сапронова (фото, відео) /Фото 1

Фото: Юрій Сапронов

У Харкові внаслідок обстрілу РФ пошкоджений будинок бізнесмена Юрія Сапронова (фото, відео) /Фото 2

Фото: Юрій Сапронов

Попередній слайд
Наступний слайд
  • ДСНС Харківської області повідомила про гасіння пожежі внаслідок атаки РФ у двоповерховій нежитловій будівлі на території приватного домоволодіння. Площа пожежі склала 400 м.кв. Крім того, постраждали поруч розташовані житлові будинки, господарчі споруди, гаражі та легкові автомобілі.
  • До ліквідації наслідків ворожої атаки залучили 9 одиниць техніки та 50 рятувальників.

Контекст

Очільник ОВА Олег Синєгубов повідомив, що о 16:45 окупанти вдарили КАбом по Харкову і внаслідок обстрілу горить будинок. Станом на 17:50 було відомо про трьох постраждалих цивільних чоловіків.

Зранку росіяни влучили по житловому масиву в одному з мікрорайонів Харкова, застосовавши «Іскандер-М». Було зруйновано офіс організації, яка займається гуманітарним розмінуванням. Загалом зранку в Харкові постраждала цивільна інфраструктура, автомобілі, вибито вікна житлових будинків.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд