Категорія
Новини
Дата

У Києві пошкоджені великі автосалони після ранкової атаки РФ (відео)

У Києві у результаті масштабної атаки РФ пошкоджені великі автомобільні автосалони, зокрема значних руйнувань зазнав офіційний дилерський центр автобренду Citroen 38 RA на Подолі, пише «Інтерфакс-Україна» із посиланням на представництво компанії Stellantis.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Пресслужба компанії повідомила, що автосалон, який було відкрито у 2020 році, зазнав руйнувань фасаду, даху, у ньому вибито вікна.
  • «Автосалон розрахований на експозицію семи автомобілів у шоу-румі. Але закривати центр не планують, його буде відновлено», – йдеться у повідомленні.
  • Автосалон є одним із чотирьох офіційних дилерських центрів у Києві автобренду Citroen.
  • Окрім цього, зазнав пошкоджень і розташований на тій самій вулиці автосалон компанії «Атлант Моторз Енерджі» – одного з найбільших постачальників до України електромобілів із Китаю (бренди Volkswagen, Honda, Toyota, Audi, Nissan, KIA, Mercedes-Benz, ZEEKR, BYD, Polestar).
  • Відповідно до відео «Радіо Свобода» із місця подій у Подільському районі, у будівлі також пошкоджено фасад і вибито вікна.

Контекст

Основним напрямком російського удару 2 січня став Київ. За даними мера Києва Віталія Кличка, у столиці пошкоджені багатоповерхівки, приватні будинки, складські приміщення, є пожежі. Росія вкотре атакувала об’єкти критичної інфраструктури, промислові, цивільні та військові об’єкти. Вночі й зранку силами та засобами Повітряних сил у взаємодії з підрозділами Сил оборони України знищено 72 повітряні цілі.

Згідно із розрахунками Forbes, РФ витратила на масовану ракетну атаку по Україні 2 січня близько $620 млн.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні