Категорія
Новини
Дата

ДТЕК відновила електропостачання для 250 000 киян після ракетної атаки РФ, проблеми лише на Куренівці

Енергетики ДТЕК відновили електропостачання 250 000 киян, які залишились без світла через ранковий обстріл. Про це повідомила пресслужба ДТЕК.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Наразі без живлення залишається частина жителів столичної Куренівки. 
  • Компанія заявила, що енергетики докладають усіх зусиль, щоб повернути світло якомога швидше. Орієнтовний термін відновлення – 17:00, йдеться у повідомленні.
  • За даними Міненерго, у Києві станом на 12:00 з’явилося світло у 230 000 споживачів. Залишалися знеструмленими ще 30 000. 
  • У Київській області без напруги дві підстанції обленерго – без світла ще понад 56 000 точок обліку.

Контекст

Унаслідок російської атаки вранці 2 січня було пошкоджено мережі «Укренерго» та обленерго в Києві та області, що призвело до знеструмлення понад 250 000 споживачів, повідомила НЕК «Укренерго». Без світла залишилася частина споживачів ДТЕК. За даними Міненерго, на Київщині через обстріли було знеструмлено високовольтні лінії. 

Раніше сьогодні гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко заявив, що для відновлення пошкоджених російськими обстрілами мереж у Києві та області потрібен деякий час, але графіків відключення не буде.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні