Категорія
Новини
Дата

У розпал війни SoftServe відкриває центр розробки в Румунії. Закордонні офіси вже найняли понад 2000 працівників

Українська IT-компанія SoftServe із 13 000 співробітників й штаб-квартирами у Львові та Остіні відкриває центр розробки в Бухаресті. До кінця 2022-го там планують найняти до 350 працівників. Більшість відкритих вакансій у компанії – за кордоном

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Топменеджмент SoftServe прийняв рішення про вихід на румунський ринок пів року тому. Війна в Україні прискорила процес.
  • Наразі у Бухаресті є кантрі-менеджер та кілька перших працівників. Офіс планують облаштувати протягом одного-двох місяців, повідомили Forbes у компанії. Там також зможуть працювати й релоковані українці. Румунія стала одним з релокаційних хабів, куди переїхала частина працівників компанії. Проте більшість з них планує повернутися додому за першої можливості.
  • У SoftServe в Румунії відкрито 80 дистанційних вакансій. Шукають спеціалістів із WebUI, DevOps, Ruby, Python, .NET. За планом, до кінця року офіс у Бухаресті має зрости до 350 осіб, до 2025-го – до понад 800.
  • Станом на середину квітня у команді SoftServe понад 13 000 співробітників, із них 2000 – локальні таланти, найняті для зарубіжних центрів розробки. У роботі – понад 900 активних проєктів для IBM, Cisco, Panasonic, Cloudera та інших клієнтів.

Контекст

SoftServe – найбільший в країні IT-роботодавець з українським корінням. Протягом останніх кількох років компанія активно відкриває закордонні центри розробки в країнах Європи та Латинської Америки.

SoftServe має розробницькі офіси в Болгарії, Польщі, Румунії, Мексиці та Колумбії. До кінця 2022 року заплановано запуск локації в Чилі. Фокус найму наразі за кордоном. «Ми продовжуємо зовнішній найм у західних регіонах України», – каже президент SoftServe у регіоні EMEA Володимир Семенишин. Проте більшість вакансій, за його словами, відкрита у закордонних розробницьких центрах.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні