Категорія
Новини
Дата

Львівський Intellias планує відкрити три нових офіси у Польщі

У найближчих два місяці українська сервісна компанія Intellias збирається відкрити три нових офіси розробки у Польщі та найняти 400 спеціалістів до кінця 2022-го. На черзі – Хорватія та Латинська Америка.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти:

  • Нові офіси розробки Intellias відкриває у Варшаві, Вроцлаві та Гданську. Вони мають запуститися протягом квітня-травня 2022 року.
  • Офіс компанії у Кракові працює з 2019 року. До війни там налічувалося близько 50 співробітників, наразі команда виросла до 200 людей. Понад 130 спеціалістів релокувалися до Польщі після російського вторгнення.
  • Також Intellias планує відкриття офісів розробки у Хорватії, Колумбії, Болгарії та в інших локаціях Європи, Латинської Америки та Азії.

Контекст:

Intellias – українська сервісна компанія із 2500 співробітників та головним офісом у Львові. Фокусується на розробці проектів для клієнтів з автомобільної індустрії, телекому, фінтеху та транспортного сектору.

За перші тижні війни Intellias евакуював у західні області України понад тисячу співробітників. До Польщі перевезли частину співробітниць та понад 300 членів родин співробітників. Компанія продовжить розвивати бізнес на українському ринку. «На третину відкритих вакансій плануємо найняти спеціалістів з України», – йдеться у повідомленні.

На початку лютого Intellias оголосив про відкриття нового європейського центру розробки у сербському місті Нові-Сад. Інвестиції у локацію CEO компанії Віталій Седлер оцінював у кілька сотень тисяч доларів, до кінця року там мали найняти до 100 людей. Через російське вторгнення балканський офіс перенесли до сусідньої Хорватії.

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні