Категорія
Новини
Дата

У TikTok є українськомовні модератори, вони працюють з Європи – топменеджер платформи

1 хв читання

У TikTok є українськомовні модератори, які працюють з офісів у Дубліні, та українські співробітники у Варшаві. Про це в інтерв’ю Forbes розповів директор зі зв’язків з державними органами TikTok у Центральній та Північній Європі Якуб Олек.

⚡️Ексклюзивно: спікер на форумі «Енергія бізнесу» – Деніел Єрґін, віце-голова S&P Global, письменник та лауреат Пулітцерівської премії. Він автор бестселерів про енергетику та світову економіку, зокрема «The Prize» і «The New Map». Вже 9 жовтня зустрінемося. 

Долучайтеся до форуму!

Ключові факти 

  • «Вони базуються в Європі, зокрема в Дубліні, де працюють наші головні команди довіри та безпеки», – розповів топменеджер TikTok
  • Він додав, що кілька українських співробітників TikTok працюють у варшавському офісі. «Ми покриваємо весь регіон з цього офісу. Загалом у нас працює понад 100 людей з офісу у Варшаві», – зазначив Олек.
  • Точну кількість українськомовних модераторів топменеджер не розкрив, додавши що це «більше ніж кілька людей».  

Контекст  

Глобальний штат модераторів TikTok – 40 000, над модерацією контенту для Європи працює 6000 людей, казав Якуб Олек під час свого виступу на львівській IT Arena 27 вересня. 

Глобальна аудиторія платформи – понад 1,5 млрд людей. Кількість користувачів TikTok в Україні становить 9,4 млн серед аудиторії міського населення у віці 18–55 років, казав директор з розвитку бізнесу Kantar Ukraine Кирило Єжов у коментарі Forbes.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд