Категорія
Новини
Дата

У застосунку «Дія» стався збій через голосування в нацвідборі на Євробачення-2024

У «Дії» стався збій після початку глядацького голосування в національному відборі на участь у міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2024», повідомляє застосунок. У зв‘язку з піковим навантаженням голосування тимчасово неактивне, тож, результати відбору планують оголосити 4 лютого.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Після початку голосування за переможця Нацвідбору-2024 увечері, 3 лютого, користувачі соціальних мереж почали повідомляти, що під час входу в застосунок «Дія» зʼявляється повідомлення «На жаль, трапилася помилка».
У застосунку «Дія» стався збій через голосування в нацвідборі на Євробачення-2024 /Фото 1

Фото: Скріншот із соцмережі Facebook

  • У застосунку повідомили, що «Дії» потрібен час, «щоб оговтатись від такої кількості відвідувачів». Користувачам радили, якщо не відкривається «Опитування» – спробувати проголосувати через декілька хвилин.
  • О 21:29 «Дія» повідомила, що голосування буде продовжено, щоб усі встигли віддати голос за фаворита Нацвідбору Євробачення-2024.
  • О 22:30 ведучі повідомили у прямому ефірі, що фахівці Мінцифри ще працюють над відновленням роботи застосунку і імʼя переможця сьогодні не буде відоме.
  • У неділю, 4 лютого, о 19:05 планується закрити лінії для голосування та оголосити результати Нацвідбору.

Контекст

У суботу, 3 лютого, відбувається національний відбір на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2024». Участь у ньому беруть 11 фіналістів.

Цьогоріч голосування відбувається через застосунок «Дія», в розділі «Сервіси». Взяти участь в опитуванні зможуть особи віком від 14 років.

Переможця Нацвідбору та представника України на Євробаченні-2024 визначають за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні