Категорія
Новини
Дата

UFuture Хмельницького побудує у Білій Церкві приміщення під «релокований» завод. Здати обʼєкт планують у рекордні строки

Холдингова компанія UFuture, що розвиває індустріальний парк «Біла Церква», почала будувати нове приміщення під завод на 4000 кв. м, повідомив засновник компанії Василь Хмельницький. Орієнтовна сума інвестицій – $2 млн.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Василь Хмельницький відзначив великий запит від українських виробників з регіонів на релокацію в індустріальний парк «Біла Церква». 
  • «У них є альтернатива – переїзд до ЕС, але для економіки важливо залишати виробників в країні: бо це податки, робочі місця та розвиток», – наголосив засновник UFuture.
  • В індустріальному парку «Біла Церква» сьогодні стартувало будівництво нового сучасного приміщення під завод на 4000 кв. м. 
  • «Сума інвестицій орієнтовно становитиме $2 млн. Це буде наш рекорд по швидкості будування і вже 1 листопада запустимо там виробництво. Зараз ведемо перемовини з декількома претендентами з Миколаєва та Харкова», – повідомив Хмельницький.

Контекст

У рамках програми релокації бізнесу 692 українських підприємства переміщено із зони активних бойових дій в більш безпечні регіони України. З них вже 477 компаній відновили свою роботу, повідомили в Мінекономіки. 

Загалом на платформі цифрової взаємодії для допомоги в релокації зареєстровано 1763 заявки від підприємств, які хочуть перемістити свої потужності. Наразі 326 компаній знаходяться на етапі переїзду – для них здійснюється пошук підходящої локації або способу транспортування. 

Війна вдарила по бізнесу Василя Хмельницького сильніше, ніж він очікував, залишивши на балансі інвестора $250 000. До 24 лютого лише зарплатний фонд його компаній був $500 000 на місяць. Більше читайте тут: Зустрів війну з $250 000 на рахунках і боргами у $200 млн. Як Василь Хмельницький рятує свої бізнеси. Інтервʼю.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні