Категорія
Новини
Дата

Українська Railsware інвестує $10 млн у застосунки для управління проєктами Titan Apps

Українська продуктова студія Railsware інвестує $10 млн у створення застосунків для підвищення продуктивності роботи над проєктами Titan Apps. Про це Forbes повідомили в компанії.

⚡️Ми дуже хочемо, щоб наші читачі знали більше, створювали більше і заробляли більше. Тому даруємо 44% знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом SMART до 19.05 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти 

  • На початковому етапі Railsware планує вивести на ринок пʼять смарт-застосунків для популярних проджект-менеджмент екосистем, зокрема Jira та Monday.com. Продукти виходитимуть під загальним брендом TitanApps Smart Tools. 
  • Перший застосунок у цій лінійці, Smart Checklist для популярної платформи управління проєктами Jira, уже подолав позначку в два мільйони користувачів. Цей сервіс компанія початково запускала для внутрішніх потреб – щоб зберегти наявні чеклисти під час міграції з Trello на Jira. 
  • До кінця наступного року Railsware планує створити до 20 смарт-застосунків TitanApps. 

Контекст 

У Railsware розглядають ці інвестиції як крок до експансії на ринку управління проєктами. Створений компанією Railsware проєкт TitanApps – це набір смарт-інструментів для продуктивності, покликаний поліпшити роботу з популярними екосистемами проджект-менеджменту. 

Проєкт має статус Atlassian Platinum Marketplace Partner, а сервіс Smart Checklist утримує місце в топ-трійці своєї категорії.

Ринок проджект-менеджмент продуктів до 2030 року зросте до $17,75 млрд, за оцінкою консалтингової компанії KBV Research.  

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні