Категорія
Новини
Дата

InSoft Partners придбав частку в компанії Indeema Software. Це третя інвестиція за час повномасштабної війни

Засновник інвестиційної холдингової компанії InSoft Partners Віталій Горовий придбав частку львівської сервісної компанії Indeema Software. Про це повідомила пресслужба InSoft Partners.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Перші переговори про партнерство сторони розпочали наприкінці 2021 року. «Після початку війни ми узгодили, що не змінюємо своїх планів, просто технічно знадобилось ще трохи часу для завершення угоди», – цитуються слова Горового у пресрелізі.
  • InSoft Partners купила міноритарну частку. Точний розмір придбаного пакета Indeema, а також сума угоди не розголошуються. InSoft Partners інвестує у бізнеси з річним обсягом продажів від $3 до $15 млн, розповідав Forbes Горовий у липні 2021 року. Тоді партнер Aventures Capital Євген Сисоєв оцінював середній чек Insoft Partners в $1 млн.
  • «Після багатьох років роботи з портфельними компаніями, коли ми володіли контрольними пакетами, робили різні злиття та поглинання, я вирішив, що цікаво також спробувати себе у повноцінній портфельній логіці, де ми володіємо 5–30% у низці компаній», – говорить Горовий.
  • В угоді використовувалися довоєнні мультиплікатори, йдеться в пресрелізі.

Контекст

З1 березня інвестиційна компанія InSoft Partners стала партнером львівських сервісних компаній Inoxoft та Linkup Studio. Угоди також закрили за мультиплікаторами мирного часу.

Головний офіс сервісної компанії Indeema Software знаходиться у Львові. Вона спеціалізується на ПО для IoT. У компанії працює понад 60 людей.

Фокус InSoft Partners – частки в сервісному IT B2B-бізнесі. Холдинг залучається в операційні процеси задля масштабування та збільшення вартості портфельних компаній. Серед екзитів: ITernal Group, Core Value, Cloudfresh, ucode IT academy. Серед контрагентів, у чиїх інтересах було зроблено попередні екзіти: OakTree Capital Management, UST Global. Серед поточних проєктів: InoXoft, Linkup Studio, Indeema Software.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні