Категорія
Новини
Дата

«Укртелеком» відновив звʼязок у 7 областях. Ремонт тривав менше пʼяти годин

1 хв читання

Компанія «Укртелеком» відновила звʼязок після усунення пошкодження інфраструктури у Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Львівській та Тернопільській областях. Про це повідомляє компанія у Facebook.

 Ключові факти

  • Пошкоджена магістраль відновлена менш ніж за пʼять годин. Фахівці компанії працювали під прикриттям бійців ЗСУ, йдеться у повідомленні.
  • У Чернігівській, Сумській та Херсонській областях зараз тимчасово відсутні послуги звʼязку через пошкодження інфраструктури під час бойових дій, додали в «Укртелекомі». Триває усунення пошкоджень.

Контекст

Росія також намагається виводити з ладу мобільний звʼязок та інтернет у низці регіонів, зокрема, на Херсонщині, Миколаївщині, у прикордонних районах Сумщини. Окупанти прицільно обстрілюють телекомунікаційну інфраструктуру.

4 березня Херсон та область частково залишилися без зв’язку. Окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Kyivstar на території всієї Херсонщини.

5 березня Vodafone зміг відновити зв’язок на території Херсонської області, мобільний зв’язок Kyivstar у Херсоні та області досі частково не працює через численні розриви волоконно-оптичної мережі.

Kyivstar зміг відновити роботу мобільних мереж у Миколаївській області. 5 березня о 12:00 спеціалісти компанії відновили роботу базових станцій у Первомайську та на околицях міста.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні