Категорія
Новини
Дата

«Укртелеком» відновив звʼязок у 7 областях. Ремонт тривав менше пʼяти годин

Компанія «Укртелеком» відновила звʼязок після усунення пошкодження інфраструктури у Вінницькій, Житомирській, Рівненській, Волинській, Хмельницькій, Львівській та Тернопільській областях. Про це повідомляє компанія у Facebook.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

 Ключові факти

  • Пошкоджена магістраль відновлена менш ніж за пʼять годин. Фахівці компанії працювали під прикриттям бійців ЗСУ, йдеться у повідомленні.
  • У Чернігівській, Сумській та Херсонській областях зараз тимчасово відсутні послуги звʼязку через пошкодження інфраструктури під час бойових дій, додали в «Укртелекомі». Триває усунення пошкоджень.

Контекст

Росія також намагається виводити з ладу мобільний звʼязок та інтернет у низці регіонів, зокрема, на Херсонщині, Миколаївщині, у прикордонних районах Сумщини. Окупанти прицільно обстрілюють телекомунікаційну інфраструктуру.

4 березня Херсон та область частково залишилися без зв’язку. Окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Kyivstar на території всієї Херсонщини.

5 березня Vodafone зміг відновити зв’язок на території Херсонської області, мобільний зв’язок Kyivstar у Херсоні та області досі частково не працює через численні розриви волоконно-оптичної мережі.

Kyivstar зміг відновити роботу мобільних мереж у Миколаївській області. 5 березня о 12:00 спеціалісти компанії відновили роботу базових станцій у Первомайську та на околицях міста.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні