Категорія
Новини
Дата

Vodafone поновив зв’язок на Херсонщині. Kyivstar відновив роботу на Миколаївщині

Телекомунікаційна компанія Vodafone 5 березня відновила мобільний зв’язок у населених пунктах Херсонської області. Kyivstar на Херсонщині досі частково не працює через пошкодження мереж, пише «Радіо Свобода».

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • 5 березня Vodafone зміг відновити зв’язок на території Херсонської області, повідомила голова відділу зв’язків з громадськістю Vodafone Вікторія Рубан.
  • Мобільний зв’язок Kyivstar у Херсоні та області досі частково не працює через численні розриви волоконно-оптичної мережі, повідомили у пресслужбі компанії.
  • Kyivstar відновив роботу мобільних мереж у Миколаївській області. 5 березня о 12:00 спеціалісти компанії відновили роботу базових станцій у Первомайську та на околицях міста, повідомила провідний спеціаліст зі звʼязків із громадськістю Ірина Леліченко.

Контекст

4 березня Херсон та область частково залишилися без зв’язку. Окупанти відключили мобільні мережі Vodafone та Kyivstar на території всієї Херсонщини.

Росія намагається виводити з ладу мобільний звʼязок та інтернет у ряді регіонів, зокрема, На Херсонщині, Миколаївщині, прикордонних районах Сумщини. Окупанти прицільно обстрілюють телекомунікаційну інфраструктуру.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні