Категорія
Новини
Дата

«Укрзалізниця» отримала трьох нових членів правління. З початку війни вони входили до оперативного штабу управління компанією

Кабінет міністрів призначив трьох та звільнив двох членів правління АТ «Укрзалізниця». Чисельність правління збільшено із семи до восьми осіб, йдеться у повідомленні пресслужби УЗ. Кожна вертикаль компанії відтепер має свого керівника.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Розпорядженням від 13 травня на посади членів правління УЗ призначені Володимир Крот, Роман Черніцький та В'ячеслав Єрьомін. З початку повномасштабної війни ці люди входять до оперативного штабу управління компанією.
  • «Багаторічний досвід роботи фахівців у залізничній галузі дозволить підвищити ефективність роботи компанії в умовах війни та ухвалювати стратегічні рішення для розвитку та відновлення товариства», – йдеться у повідомленні.
  • Цим же розпорядженням з посад членів правління звільнені Григорій Бойко та Павло Цубер. Вони продовжать роботу в компанії на інших посадах.
  • Крім того, постановою Кабміну №571 від 13 травня чисельність правління АТ «Укрзалізниця» збільшено із семи до восьми осіб. Чисельність правління компанії відтепер відповідає передбаченій статутом УЗ, заявляють у компанії.
  • Відтепер кожна вертикаль УЗ має свого керівника, у тому числі й вантажні перевезення, які вже багато років не мали на чолі профільного члена правління, зазначили в компанії. 
  • Як повідомили Forbes у пресслужбі УЗ, напрям «вантажні перевезення» очолив В'ячеслав Єрьомін.

Контекст

Крім новопризначених членів до складу правління входить голова правління УЗ Олександр Камишін, а також члени правління Олександр Перцовський, Орест Логунов, Євген Шрамко та Євген Лященко.

Володимир Крот має загальний стаж роботи у галузі 42 роки. Раніше працював директором департаменту безпеки руху УЗ. За часів керівництва Євгена Кравцова Крот займав посаду виконавчого директора філії «Львівська залізниця». 

Роман Черніцький працює у галузі 25 років. Вже був членом правління УЗ. За часів Кравцова обіймав пост директора з інфраструктури УЗ. Довгий час працював на «Львівській залізниці», де доріс до посади керівника регіональної філії.

В'ячеслав Єрьомін має стаж роботи 27 років. Займав посаду в. о. директора з комерційної роботи та логістики УЗ, а також є радником голови правління УЗ Камишіна. Єрьомін працював операційним директором УЗ за керівництва Кравцова.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні