Категорія
Новини
Дата

«Укрзалізниця» відновила продаж квитків на 10 днів наперед для більш ніж 40 основних рейсів. Евакуаційні маршрути зберігаються

Компанія «Укрзалізниця» відновлює продаж квитків на 10 днів наперед для більш ніж 40 основних рейсів у країні. Про це компанія повідомила у Telegram в понеділок. 

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Продаж квитків на 10 днів наперед відновлено на більш ніж 40 основних рейсів, що дозволить пасажирам планувати свою логістику та мати гарантію подорожі за умови придбання квитка, повідомляє компанія.
  • Водночас «Укрзалізниця» збереже мінімум по одному безкоштовному евакуаційному рейсу на добу з кожного регіону, де евакуація досі активна.
  • «Укрзалізниця» фіксує завершення активної фази евакуації та забезпечує регулярну прогнозовану логістику для розвитку економіки України.
  • Перелік безкоштовних евакуаційних рейсів та рейсів із відкритим продажем (у тому числі міжнародних) доступний за посиланням.

 Контекст

«Укрзалізниця» з початку війни запускає додаткові поїзди на Західну Україну зі Східної, аби евакуювати жителів із територій, де окупант веде агресивні бойові дії.

В понеділок, 28 березня, «Укрзалізниця» спільно з Чеськими залізницями призначила додатковий евакуаційний рейс до Чехії за маршрутом Мостиська ІІ – Богумін. Від станції Мостиська поїзд вирушить 30 березня о 15:15 та прибуде до Богуміну о 22:36. Можливе продовження маршруту поїзда до міста Брно з боку Чеської залізниці.

На 28 березня, до безпечних міст на заході країни та за кордон залізницею евакуйовані 3,2 млн пасажирів, за даними «Укрзалізниці».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні