Категорія
Новини
Дата

United24 разом із Lego Creators створили конструктори, присвячені українським памʼяткам. Гроші від проєкту спрямують на відбудову (фото)

Платформа United24 запустила ініціативу #LEGOwithUKRAINE. Це колаборація з Lego креаторами для створення власних Lego-моделей українських архітектурних пам’яток. Мета проєкту – популяризація архітектурної спадщини України у світі та допомога у відбудові України, йдеться в пресрелізі United24.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • У першій частині проєкту #LEGOwithUKRAINE представлені роботи трьох Lego Creators: конструктор «Ластівчине гніздо» від Артура Самкова з Польщі, конструктор «Україна-Мати» від Максима Мітякіна з Києва та конструктор маріупольської вежі від Євгена Тонєва зі США. 
  • У #LEGOwithUKRAINE представлені три конструктори – кожен у п’ятьох екземплярах. Їх неможливо купити, але можна виграти за благодійний внесок від $24. Усі зібрані кошти будуть направлені на відбудову України.. 
  • До ініціативи може долучитись кожен, створюючи інші українські памʼятки з Lego та публікуючи їх ыз хештегом #LEGOwithUKRAINE. Наступний дроп благодійних конструкторів планують випустити вже навесні 2024 року.
United24 разом із Lego Creators створили конструктори, присвячені українським памʼяткам. Гроші від проєкту спрямують на відбудову (фото) /Фото 1
United24 разом із Lego Creators створили конструктори, присвячені українським памʼяткам. Гроші від проєкту спрямують на відбудову (фото) /Фото 2
United24 разом із Lego Creators створили конструктори, присвячені українським памʼяткам. Гроші від проєкту спрямують на відбудову (фото) /Фото 3
Попередній слайд
Наступний слайд

Контекст

За девʼять місяців 2023 року три найбільші фонди України зібрали 12,5 млрд грн. Найбільше донатів у період з січня по вересень зібрала платформа United24 – понад 7,9 млрд грн, або 63% від загального обсягу. Майже чверть коштів – понад 3 млрд грн – отримав фонд «Повернись живим», ще близько 1,5 млрд грн (12%) українці перерахували до Благодійного фонду Сергія Притули.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні