Категорія
Новини
Дата

У Дніпрі згорів головний офіс АТБ (фото). Компанія заявила, що на роботу магазинів мережі це не вплинуло

У Дніпрі 22 січня горіла девʼятиповерхова офісна будівля мережі супермаркетів АТБ. За даними ДСНС, пожежа почалася з боку ресторану «Пальміра». Жертв та постраждалих немає.

Що допомагає українському бізнесу відштовхнутися від дна? 22 березня на «Саміті експортерів» від Forbes топкомпанії поділяться інструментами та прогнозами з розвитку експорту. Спікери з «Метінвест», Kernel, Nemiroff, «Біосфери» та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Повідомлення про пожежу у девʼятиповерховому офісі АТБ на проспекті Олександра Поля надійшло 22 січня о 14.07. Пожежа виникла на першому поверсі ресторану «Пальміра» у кухонній витяжці та поширилася по зовнішній обшивці будівлі.
  • Займання сталося у вихідний день, коли в офісі була тільки чергова група охорони, персонал «гарячої» лінії, ІТ-служби та низки підрозділів. Усі вони встигли вчасно евакуюватись, повідомив генеральний директор АТБ-Маркет Борис Марков.
  • Гасили пожежу 57 рятувальників та 15 пожежних автомобілів. У ДСНС повідомили, що о 15.48 пожежу локалізували, а ліквідували — о 16.20. Жертв та постраждалих немає.
  • Усі процеси та служби працюють у штатному режимі, наголосив Марков. «У комунікації з партнерами та контрагентами можливі перебої, але над їх усуненням вже працюють наші фахівці», — сказав він. За словами Маркова, створено оперативний штаб, вирішуються питання щодо графіку та забезпечення працівників офісу робочими місцями.
  • На роботу магазинів торгової мережі АТБ ця подія не вплинула, заявив гендиректор АТБ.

Цитата

«Закликаю всіх! Не економити на заходах протипожежної безпеки. Ні за яких обставин. Інакше можливі наслідки можуть виявитися набагато серйознішими і вищими за те, що не було зроблено вчасно і системно!», — зазначив гендиректор АТБ-Маркет Борис Марков.

У Дніпрі згорів головний офіс АТБ (фото). Компанія заявила, що на роботу магазинів мережі це не вплинуло /Фото 1
У Дніпрі згорів головний офіс АТБ (фото). Компанія заявила, що на роботу магазинів мережі це не вплинуло /Фото 2
У Дніпрі згорів головний офіс АТБ (фото). Компанія заявила, що на роботу магазинів мережі це не вплинуло /Фото 3
У Дніпрі згорів головний офіс АТБ (фото). Компанія заявила, що на роботу магазинів мережі це не вплинуло /Фото 4
Попередній слайд
Наступний слайд
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні