Категорія
Новини
Дата

В «Інтерпайп» новий гендиректор. Компанія розвиватиме нові сегменти виробництва

На посаду генерального директора «Інтерпайп» з 1 лютого призначено Франца Йозефа Маркса, сказано у повідомленні пресслужби компанії. Він змінив на посту Фаді Храйбе, який продовжуватиме очолювати раду директорів.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Франц Йозеф Маркс працював в Росії на позиції президента International Paper, генерального директора ВАТ «Світлогірськ», генерального директора групи «Ілім», незалежного директора у Раді директорів ГК «Кама».
  • Раніше Маркс був партнером у The Boston Consulting Group і Roland Berger Strategy Consultants, де як керуючий партнер очолював Московський офіс.
  • Маркс отримав ступінь МВА в Кільському університеті імені Крістіана Альбрехта (Німеччина). Також має ступінь магістра технічних наук у Технічному університеті Бінгена (Німеччина).
  • «Франц Йозеф Маркс вже працював з «Інтерпайп» як консультант компанії BCG. За останні роки «Інтерпайп» вийшов у нові сегменти виробництва та продажів преміальної продукції, а пан Маркс має відповідний досвід, щоб розвивати цей напрямок і зміцнювати позиції компанії на експортних ринках», – сказав голова ради директорів «Інтерпайпу» Фаді Храйбе.

Контекст

«Інтерпайп» – українська промислова компанія, виробник безшовних труб та залізничних коліс. Її власники – бізнесмен Віктор Пінчук та члени його родини.

У 2020 році чистий прибуток «Інтерпайп» скоротився у 4,2 раза порівняно з попереднім роком – до $195,12 млн, дохід знизився на 22,9% – до $865,13 млн. У 2021 році компанія реалізувала 602 000 тонн трубної продукції та 174 000 тонн залізничної продукції.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні