Категорія
Новини
Дата

В Ірпені окупанти вбили журналіста New York Times. Його колегу поранено

В Ірпені Київської області російські окупанти розстріляли журналіста New York Times. Його колегу поранено, повідомляє поліція Київщини.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Кореспондент New York Times Брент Ренод був вбитий 13 березня в районі Романівського мосту в Ірпені.
  • Окупанти відкрили вогонь по автівці двох журналістів, 51-річний кореспондент загинув, його колега – поранений.
  • Правоохоронці намагаються вивезти потерпілого з зони бойових дій.

Контекст

Зазнавши нищівних втрат, російські окупанти розпочали терористичну війну. Вони вбивають і захоплюють у заручники мирних громадян, жінок та дітей, блокують гуманітарні коридори, вдаються до інший провокацій.

З початку війни в Україні загинуло щонайменше 85 дітей, ще 100 дітей отримали поранення. Про це повідомили в Офісі Генпрокурора. Найбільше жертв в регіонах, де йдуть активні бойові дії: Київська, Харківська, Донецька, Сумська, Херсонська, Миколаївська та Житомирська області. Правоохоронці фіксують цинічні та аморальні вчинки ворога, який обстрілює авто мирних мешканців під час евакуації та на блокпостах.

На 10 березня російські окупанти вбили більше цивільних українців, ніж загинуло в бою військових з усіх структур сектора оборони, повідомив міністр оборони Олексій Резніков.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні