Категорія
Новини
Дата

В Україні запустили грантову програму для малого та середнього бізнесу. Хто може взяти участь

1 хв читання

Мінекономіки України разом з ЄС та урядом Німеччини запустили нову грантову програму на €480 000, в межах якої 12 малих та середніх підприємств зможуть отримати фінансування до €40 000 на розвиток та консультаційну підтримку від експертів. 

Деталі

  • Отримати гранти можуть українські бізнеси, які створюють продукти або послуги з фокусом на експорт або інновації.
  • Йдеться про бізнеси, які працюють у секторах переробної промисловості (харчова, легка промисловість, машинобудування, будівництво, виготовлення меблів тощо), креативної індустрії (мода, дизайн тощо), а також інших галузей з експортним та інноваційним потенціалом.
  • У межах проєкту 12 учасників отримають грант у розмірі до €40 000 кожен, а також групові та індивідуальні консультації від експертів, нетворкінг-сесії та інші активності, які допоможуть виявити та усунути процеси, що «блокують» бізнес на шляху до експорту та інноваційного розвитку, зазначило Мінекономіки.
  • Подати заявку для участі в грантовій програмі можна до 23:59 25 червня 2024 року на сайті проєкту.

Контекст

Грантова програма для малого та середнього бізнесу на €480 000 є частиною програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП». Вона спільно фінансується ЄС та урядом Німеччини та реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.Партнер з реалізації програми в Україні – Громадська спілка «Мережа Глобального договору в Україні».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд