Категорія
Новини
Дата

Від ракетного удару по Львову постраждала будівля інноваційного парку LvivTech.City

Внаслідок нічного ракетного удару по Львову постраждав бізнес-кампус інноваційного парку LvivTech.City. Про це йдеться у повідомленні парку на сторінці у Facebook.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Інноваційний парк LvivTech.City знаходиться поруч із житловим будинком, куди влучили уламки російської ракети. У ньому розташовувалися офісні та житлові приміщення, кафе і ресторани, зони відпочинку, дитячі й медичні центри тощо.
Від ракетного удару по Львову постраждала будівля інноваційного парку LvivTech.City /Фото 1
  • Судячи з фото, суттєво постраждали скляні конструкції фасаду, зазнала руйнувань частина приміщень.
  • Команда LTC не постраждала, резидентів у будівлі не було, зазначається у повідомленні.
  • «З командою все гаразд, наразі намагаємося оцінити стан будівлі та масштаби відновлення… Для відновлення LTC ми зробимо все можливе», – написав у Facebook віцепрезидент девелопера UDP Віталій Мельник.

Контекст

Росіяни цієї ночі завдали ракетного удару по Львову: пошкоджені багатоквартирний будинок та обʼєкт критичної інфраструктури, повідомили начальник Львівської ОВА Максим Козицький і міський голова Львова Андрій Садовий. За даними голови МВС Ігоря Клименка, відомо про чотирьох загиблих. «Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Зруйновано більше 50 помешкань. Надзвичайники продовжують розбирати завали», – повідомив міський голова у телеграмі.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні