Категорія
Новини
Дата

Виплата зарплат через смартфон. ПриватБанк запустив нову послугу для бізнесу

Бізнес-клієнти ПриватБанку отримали можливість виплачувати зарплату своїм працівникам у мобільному «Приват24 для бізнесу». Про це йдеться у пресрелізі банку.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Бізнес-клієнти ПриватБанку зможуть у смартфоні створювати, редагувати та копіювати зарплатні відомості.
  • Оновлений функціонал мобільного банку для бізнес клієнтів «Приват24 для бізнесу» дозволяє не лише переглядати та підписувати вже створені зарплатні відомості, а і створювати нові відомості та робити платежі до них, пояснили в пресслужбі банку.
  • Виплачуючи зарплату через ПриватБанк, клієнти зможуть робити зарахування цілодобово та за лічені хвилини. Зарахування зарплати однією відомістю на картки ПриватБанку та картки інших банків позбавляє додаткової роботи з створення кількох відомостей, якщо співробітники бажають отримувати зарплату у різних банках. 
  • Для допомоги в вирішенні зарплатних питань працює окрема лінія консультантів з підтримки бухгалтерів, йдеться у повідомленні.

Контекст

У вересні 2023 року ПриватБанк відкрив понад 24 500 рахунків юридичних осіб та підприємців, що є рекордним показником з початку великої війни.

За даними дослідження компанії CBR, які проведені у липні-серпні 2023 року, 45% юридичних осіб та 61% підприємців вважають ПриватБанк основним банком для свого бізнесу.

У 2022 році ПриватБанк запустив для підприємців новий сервіс «Каса», який дозволяє підключити та використовувати POS-термінали банку як програмний реєстратор розрахункових операцій (ПРРО).

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні