ЖК Avalon A37 компанії Avalon у Львові /Пресслужба Avalon
Категорія
Новини
Дата

Забудовник «Ваш дім» стане частиною Avalon. Компанії збудують спільні проєкти на 150 000 кв. м у Львові

1 хв читання

ЖК Avalon A37 компанії Avalon у Львові Фото Пресслужба Avalon

Процес підготовки Avalon і «Ваш дім» до партнерства тривав протягом 2023 року та завершиться у першому кварталі 2024-го, розповів Forbes CEO компанії Avalon Роман Давимука. У першому півріччі девелопери запустять у будівництво два житлові комплекси у Сихівському районі Львова.

Ключові факти: 

  • Перші спільні проєкти Avalon і «Ваш дім» – житловий комплекс комфорт-класу площею 100 000 кв. м і житловий комплекс бізнес-класу на площі 50 000 кв. м. Вони поєднають житло на 2000 квартир і комерційні приміщення. Назви проєктів ще в розробці.
  • Організація будівництва і продаж нерухомості відбуватимуться на базі Avalon. Контроль за процесом будівництва і здачею в експлуатацію проєктів виконуватимуть разом, розповіли у пресслужбі Avalon. Надалі ця компанія реалізовуватиме як спільні, так і самостійні проєкти, «Ваш дім» – лише спільні.
  • «Обʼєкти, які знаходяться в процесі забудови, перейдуть під бренд «Авалон», майбутні – також», – розповіли в пресслужбі компанії. Однак старі активи, зокрема майнові права та зобовʼязання, залишаються за попередніми юридичними особами. 

Контекст

Avalon працює на ринку з 2014 року у сегментах житла комфорт-, бізнес- та преміумкласів. Компанія збудувала і здала житлової та комерційної нерухомості корисною площею понад 350 000 кв. м. В активній фазі (будівництво та продаж) Avalon зараз перебуває понад 100 000 кв. м житла.

Холдингова компанія Avalon – «Авалон Інкомпані». Але з її звітності складно зробити висновки. У 2022 році її виручка становила 14 млн грн, у 2021-му – 26,7 млн грн, за даними YouControl. Кінцевою бенефіціаркою у реєстрі юросіб значиться колишня CEO Avalon Алла Шамова.

Серед акціонерів Avalon – інвестиційна група з іноземним капіталом, розповіли Forbes у пресслужбі компанії, проте кінцевих власників не називають.

Житлово-будівельна компанія «Ваш дім» працює у напрямах проєктування та будівництво житла комфорт- і бізнес-класів з 2002 року. Компанія звела 150 000 кв. м житлової та комерційної нерухомості. 

«Ваш дім» у 2022 році отримав майже 90,5 млн грн виручки, а в 2021-му – 174 млн грн, згідно з даними YouControl. Компанія входить в OKKO Group. Віталій Антонов є бенефіціаром компанії «Ваш дім», за даними YouControl.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні