ЖК Avalon A37 компанії Avalon у Львові /Пресслужба Avalon
Категорія
Новини
Дата

Забудовник «Ваш дім» стане частиною Avalon. Компанії збудують спільні проєкти на 150 000 кв. м у Львові

ЖК Avalon A37 компанії Avalon у Львові Фото Пресслужба Avalon

Процес підготовки Avalon і «Ваш дім» до партнерства тривав протягом 2023 року та завершиться у першому кварталі 2024-го, розповів Forbes CEO компанії Avalon Роман Давимука. У першому півріччі девелопери запустять у будівництво два житлові комплекси у Сихівському районі Львова.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти: 

  • Перші спільні проєкти Avalon і «Ваш дім» – житловий комплекс комфорт-класу площею 100 000 кв. м і житловий комплекс бізнес-класу на площі 50 000 кв. м. Вони поєднають житло на 2000 квартир і комерційні приміщення. Назви проєктів ще в розробці.
  • Організація будівництва і продаж нерухомості відбуватимуться на базі Avalon. Контроль за процесом будівництва і здачею в експлуатацію проєктів виконуватимуть разом, розповіли у пресслужбі Avalon. Надалі ця компанія реалізовуватиме як спільні, так і самостійні проєкти, «Ваш дім» – лише спільні.
  • «Обʼєкти, які знаходяться в процесі забудови, перейдуть під бренд «Авалон», майбутні – також», – розповіли в пресслужбі компанії. Однак старі активи, зокрема майнові права та зобовʼязання, залишаються за попередніми юридичними особами. 

Контекст

Avalon працює на ринку з 2014 року у сегментах житла комфорт-, бізнес- та преміумкласів. Компанія збудувала і здала житлової та комерційної нерухомості корисною площею понад 350 000 кв. м. В активній фазі (будівництво та продаж) Avalon зараз перебуває понад 100 000 кв. м житла.

Холдингова компанія Avalon – «Авалон Інкомпані». Але з її звітності складно зробити висновки. У 2022 році її виручка становила 14 млн грн, у 2021-му – 26,7 млн грн, за даними YouControl. Кінцевою бенефіціаркою у реєстрі юросіб значиться колишня CEO Avalon Алла Шамова.

Серед акціонерів Avalon – інвестиційна група з іноземним капіталом, розповіли Forbes у пресслужбі компанії, проте кінцевих власників не називають.

Житлово-будівельна компанія «Ваш дім» працює у напрямах проєктування та будівництво житла комфорт- і бізнес-класів з 2002 року. Компанія звела 150 000 кв. м житлової та комерційної нерухомості. 

«Ваш дім» у 2022 році отримав майже 90,5 млн грн виручки, а в 2021-му – 174 млн грн, згідно з даними YouControl. Компанія входить в OKKO Group. Віталій Антонов є бенефіціаром компанії «Ваш дім», за даними YouControl.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні