Категорія
Новини
Дата

Засновник криптобіржі WhiteBIT Носов став президентом ФК «Металіст 1925»

Інвестор, CEO криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов став президентом футбольного клубу «Металіст 1925». Про це повідомила пресслужби клубу з посиланням на результати загальних зборів, які відбулися 22 листопада. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Харківʼянин Носов запропонував нову стратегію розвитку клубу з орієнтацією на бізнес-модель та високотехнологічні рішення у футболі, підкреслюючи важливість поступового розвитку клубу в умовах нестабільності, йдеться у повідомленні.
  • Гендиректором ФК «Металіст 1925» призначений колишній виконавчий директор Андрій Недєлін.

Контекст

Зміна керівництва «Металіста 1925» стала наступним кроком після зміни інвестора. У вересні 2023 року засновник і CEO криптобіржі WhiteBIT Володимир Носов став новим інвестором футбольного клубу «Металіст 1925». 

До цього через фінансові труднощі футбольний клуб з Харкова опинився під загрозою закриття. 30 серпня голова наглядової ради клубу та власник AES Group Костянтин Валеулін заявив, що група вимушена припинити фінансування клубу.

За його словами, третій ракетний удар наприкінці липня 2023 року по портовій інфраструктурі Одеської області став нокаутом для АES Group. «Ми позбулися практично всіх активів на території України», – заявив Валеулін.

ФК «Металіст 1925» виступає в Українській Премʼєр-Лізі. Команда з Харкова наразі перебуває на 11 сходинці у турнірній таблиці. 

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні