Категорія
Новини
Дата

«Займаємось цим процесом». Зеленський допустив кадрові зміни в уряді

1 хв читання

Президент Володимир Зеленський допускає кадрові перестановки в Кабінеті міністрів, про це він сказав під час пресконференції.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • «Що стосується змін в уряді, якщо вони будуть, якщо вони відбудуться, ви обовʼязково будете про це знати. Ми не можемо говорити просто про заміну премʼєр-міністра, це говорить про те, що можуть бути зміни в уряді, напевно, можуть бути. Ми займаємося цим процесом», – сказав він.
  • Зеленський додав, що в Офісі президента обговорюють із деякими міністрами «ті чи інші зміни».
  • «Шмигаль – один із таких важливих людей у нашому уряді, він премʼєр-міністр. Авжеж, я з ним також проговорюю деякі речі», – підсумував він.

Контекст

Напередодні стало відомо, що Офісі президента нібито готуються до можливого звільнення Дениса Шмигаля з посади премʼєр-міністра. Про це повідомили «Українській правді» джерела в команді президента Володимира Зеленського.

Джерела видання стверджують, що станом на початок липня єдиною кандидатурою, яку серйозно обговорюють як потенційну заміну Шмигалю, є нинішня перша віцепремʼєрка, міністерка економіки Юлія Свириденко.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд