Категорія
Новини
Дата

Зеленський на Ставці доручив готувати внутрішній План посилення України (оновлено)

1 хв читання

Президент України Володимир Зеленський на засіданні Ставки 24 жовтня доручив її членам підготувати внутрішній План посилення України. Про це йдеться в повідомленні президента у Telegram-каналі.

Новий номер Forbes Ukraine: 202 найбільші приватні компанії та 303 ефективних СЕО. Оформлюйте передзамовлення та будьте першими, хто отримає два журнали за ціною одного! 

Деталі

  • «Поряд із Планом перемоги маємо опрацювати всі необхідні кроки України, які забезпечать нашій державі внутрішні результати», – наголосив Зеленський. 
  • Він уточнив, що це стосується фронту, ОПК, економіки та фінансів, інформаційної сфери, забезпечення справедливості, регіональної роботи та інших стратегічних галузей. 
  • За організацію цієї роботи відповідатиме секретар РНБО.

Пряма мова

«Цей внутрішній План посилення гарантуватиме Україні також і єдність. Коли працюєш заради держави, відчуваєш, що ти з державою, з мільйонами таких же людей, які хочуть, щоб Україна перемогла. І так має бути», – заявив Володимир Зеленський.

Контекст

Про те, що Зеленський готує ще один План перемоги – внутрішній, раніше повідомило BBC Україна.

16 жовтня президент Зеленський представив у Верховній Раді свій План перемоги, який складається з пʼяти пунктів і трьох таємних додатків. 

17 жовтня під час Саміту ЄС він презентував цей документ західним партнерам. Після саміту Зеленський повідомив, що 18 лідерів коментували його план і більшість висловлювалися на його підтримку. Голова держави назвав свою розмову з лідерами ЄС дуже продуктивною.

Що пропонує партнерам Україна та чи можуть ці пропозиції спрацювати на практиці, читайте в матеріалі Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд