Категорія
Свій бізнес
Дата

Маркетплейс Etsy відкрив для українців можливість працювати на своїй платіжній системі. Що змінилося в роботі підприємців після нововведень?

Etsy Payments розпочала роботу на території України

Etsy Payments розпочала роботу на території України

З жовтня 2023 року платіжна система Etsy Payments розпочала роботу на території України. Відтоді кількість українських підприємців на найбільшому хендмейд-маркетплейсі світу зросла майже на 30%. Перехід на нову платіжну систему спростив оплату покупцям та змінив графік виплат продавцям.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Входження Etsy Payments в Україну стало драйвером відкриття нових магазинів на маркетплейсі. За даними платформи Koalanda, яка спеціалізується на SЕО Etsy, на початок березня на маркетплейсі нараховується близько 31 700 активних магазинів з України. У жовтні 2023-го ця цифра сягала 24 500. Зросла і кількість активних покупців на Etsy. На січень 2024 року на маркетплейсі нараховувалось близько 95 млн покупців за даними Statistа

Запуск Etsy Payments в Україні відкрив можливості не тільки створювати нові магазини для підприємців, а й спростив покупцям шлях до купівлі товару. До жовтня 2023 року оплатити товар від українського продавця на Etsy можна було тільки через PayPal. «Покупцям зручніше платити карткою, а не тільки лише PayPal», – каже консультантка підприємців на Etsy і власниця магазину Mamalama Kids Тетяна Бондар. Крім банківських карток Etsy Payments приймає подарункові сертифікати Etsy та оплату частинами. 

Виключенням для реєстрації нових магазинів є окуповані території та Запорізька область. «Американські міжнародні платформи не розуміють, де закінчується окупація», – каже директорка департаменту міжнародних операцій «Укрпошти» Юлія Павленко. Вона радить реєструвати магазин на інший регіон України. 

Як Etsy Payments змінив роботу українських продавців? 

Перехід на Etsy Payments Ukraine

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні