EVA запустила власну кур`єрську службу в Києві /надано пресслужбою
Категорія
Новини
Дата

EVA запустила власну кур`єрську службу в Києві

надано пресслужбою

У столиці запрацювала кур`єрська служба мережі з продажу косметики та парфумерії EVA. Поки вона працює в тестовому режимі, повідомили Forbes у пресслужбі ритейлера.

Головні матеріали Forbes Ukraine у email-розсилці. Раз на тиждень на вашій пошті.

Ключові факти

  • У штаті служби працюють пʼять курʼєрів на правому та лівому берегах Києва. Вони розвозять замовлення на звичайних машинах та електромобілях, каже CEO EVA Ольга Шевченко. 
  • Доставка займає від двох до трьох днів. Для замовлень, зроблених на 149 грн і більше, вона безкоштовна. Для інших замовлень вартість доставки – 29 грн. 
  • Зараз клієнти EVA можуть забрати інтернет-замовлення в точках видачі, що розташовані майже у всіх магазинах мережі, та у відділеннях «Нової пошти». Однак 66% замовлень клієнти забирають саме у точках видачі. «Водночас ми бачимо, що є запит від клієнтів, яким потрібна доставка продукції кур’єром», – каже Ольга Шевченко. 
  • Після тестування кур’єрської служби у Києві компанія планує відкрити її і в інших великих українських містах.

Контекст 

EVA планує відкрити 50 нових магазинів до кінця року. Сума інвестицій у відкриття нового магазину складає від 2 млн до 4 млн грн в залежності від формату. «Стільки ж може коштувати й відбудова вже існуючої EVA, якщо нанесені суттєві ушкодження», розповідала CEO EVA Ольга Шевченко. 

З початку року EVA відкрила 11 нових магазинів, відновила роботу деяких раніше зачинених торгових точок у містах Донецької області, Херсоні та інших.

Станом на кінець березня 2023 року компанія нараховує 996 працюючих торгових точок у різних регіонах країни, 16% магазинів не працюють через окупацію або близькість до бойових дій. Зокрема, магазини у Північній Салтівці в Харкові або деякі – у Херсоні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні