ресторанний ринок /Ілюстрація Shutterstock
Категорія
Компанії
Дата

Forbes Digital

Клієнтів стає менше, але продажі ресторанів зростають. Як змінився ринок закладів харчування в І півріччі 2024 року? Дослідження Poster

2 хв читання

Як блекаути і мобілізація впливають на ресторанний ринок? Фото Ілюстрація Shutterstock

Середній чек закладів громадського харчування зріс на 13% – до 148 грн, а виторг у середньому додав 16% в I півріччі 2024 року порівняно з відповідним періодом минулого року. У чому причина та як блекаути і мобілізація впливають на ресторанний ринок? Forbes вибрав п’ять висновків із дослідження компанії Poster

Даруємо 40% знижки на річну підписку Forbes Digital. Пропозиція діє за промокодом SEPT40 до 18 вересня включно. Оформлюйте за посиланням.

Кількість закладів і виторг зростають

Попри виклики війни, у першому півріччі 2024 року за ресторанними КВЕДами зареєструвалося 7617 ТОВ та ФОП, що на 3% більше, ніж за такий же період торік. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд