Середній чек закладів громадського харчування зріс на 13% – до 148 грн, а виторг у середньому додав 16% в I півріччі 2024 року порівняно з відповідним періодом минулого року. У чому причина та як блекаути і мобілізація впливають на ресторанний ринок? Forbes вибрав п’ять висновків із дослідження компанії Poster
Подарунок для справжніх лідерок та лідерів
Сертифікат Forbes — 365 днів доступу до якісної аналітики, інсайтів та історій успіху, що змінюють мислення. Купуйте зараз
Кількість закладів і виторг зростають
Попри виклики війни, у першому півріччі 2024 року за ресторанними КВЕДами зареєструвалося 7617 ТОВ та ФОП, що на 3% більше, ніж за такий же період торік.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.