Середній чек закладів громадського харчування зріс на 13% – до 148 грн, а виторг у середньому додав 16% в I півріччі 2024 року порівняно з відповідним періодом минулого року. У чому причина та як блекаути і мобілізація впливають на ресторанний ринок? Forbes вибрав п’ять висновків із дослідження компанії Poster
Купуйте річну передплату на шість журналів Forbes Ukraine за ціною чотирьох номерів. Якщо ви цінуєте якість, глибину та силу реального досвіду, ця передплата саме для вас.
Кількість закладів і виторг зростають
Попри виклики війни, у першому півріччі 2024 року за ресторанними КВЕДами зареєструвалося 7617 ТОВ та ФОП, що на 3% більше, ніж за такий же період торік.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.