Ярослав Пахольчук, СEO 1+1 /надано пресслужбою 1+1
Категорія
Компанії
Дата

«Коломойський – геніальна людина, без всіляких прикрас». Велике інтервʼю гендиректора «1+1 media» про інвестора і медіа, бізнес «плюсів» та гроші на телеринку

Ярослав Пахольчук, СEO 1+1 Фото надано пресслужбою 1+1

СЕО медіахолдингу «1+1 media» Ярослав Пахольчук про те, як працювалось з Ігорем Коломойським, заробітки «1+1 media» та власний шлях до впливового медіабізнесмена – велике інтерв'ю.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Наприкінці жовтня на українському медіаринку відбулась найгучніша подія від часу, коли Рінат Ахметов закрив свою медіагрупу. Його колишній сусід по списку найбагатших людей країни, Ігор Коломойський, передав корпоративні права «1+1 media» в управління колективу в особі СЕО компанії Ярослава Пахольчука. Офіційна причина – через перебування в СІЗО і судові процеси, Коломойський не може повноцінно виконувати повноваження акціонера.

Пахольчук працює в медіахолдингу Коломойського ще з 2010 року. Прийшовши з Ernst & Young, він доріс до гендиректора у 2019-му, коли його попередник, Олександр Ткаченко, перейшов працювати міністром у Мінкульт. За понад десять років в бізнесі «плюсів» Пахольчук сам обріс медіаактивами. Крім часток в телеканалах «1+1 media», він є співласником зокрема в колишньому бізнесі чинного президента «Квартал ТВ», єдиного українського оператора платного супутникового телебачення Viasat та однієї з найбільших ОТТ-платформ країни «Київстар ТБ».

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні