Ігор Коломойський /колаж Олександра Карасьова
Категорія
Компанії
Дата

Мінус один. Ігор Коломойський на п'ять років добровільно відмовився від статуса медіамагната. Плюси, мінуси, підводні камені?

Ігор Коломойський. Фото колаж Олександра Карасьова

Ігор Коломойський передав свою частку в групі «1+1» СЕО Ярославу Пахольчуку. Що насправді змінюється, кому це вигідно і чому опальний бізнесмен пішов на цей крок?

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

26 жовтня група «1+1 media» оголосила, що її бенефіціарний власник Ігор Коломойський передав свої корпоративні права в управління трудовому колективу в особі CEO компанії Ярослава Пахольчука. Той може приймати будь-які потрібні рішення, крім відчуження та/або обтяження часток, що продовжують належати Коломойському.

«Наразі Ігор Коломойський з обʼєктивних причин не може повноцінно здійснювати свої повноваження», – зазначається в офіційній заяві «плюсів». У вересні СБУ і БЕБ повідомили бізнесмену про підозру у заволодінні 5,8 млрд грн ПриватБанку. Поки йдуть слухання, Коломойський залишається під вартою. 

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні