Прослухати матеріал
Прослухати матеріал
12:24 хвилин
Алекс Купер навчився відкривати успішні ресторани і, що не менш важливо, закривати неуспішні. Тепер він намагається перетворити це на системний бізнес. Який у нього план?
Купуйте річну передплату на 6 журналів Forbes Ukraine зі змістовними матеріалами, рейтингами та аналітикою від 1 350 грн.
З Алексом Купером, 37, репортер Forbes Ukraine зустрічається у столичному ресторані італійської кухні Vino e Cucina. У Купера є три власних ресторани у Києві (загалом 12), але інтерв’ю він призначив у закладі свого партнера Михайла Бейліна.
«У своєму буду відволікатися», — пояснює Купер. Він із тих рестораторів, яких відвідувачі знають в обличчя. «Купер дуже одеський ресторатор, приділяє увагу деталям і багато жартує», — розповідає архітектор Слава Балбек, який робив для нього три заклади.
Ви знайшли помилку чи неточність?
Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.