Категорія
Життя
Дата

Англійська може отримати в Україні новий статус. Ось 17 сервісів, що допоможуть її прокачати

49% дорослого населення України взагалі не знають англійської, йдеться у результатах опитування КМІС. Forbes зібрав 17 українських онлайн-центрів, шкіл і курсів англійської, які допоможуть покращити знання /Getty Images

49% дорослого населення України взагалі не знають англійської, йдеться у результатах опитування КМІС. Forbes зібрав 17 українських онлайн-центрів, шкіл і курсів англійської, які допоможуть покращити знання Фото Getty Images

Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про надання англійській мові в Україні статусу міжнародної. Документ передбачає, що сфера застосування англійської розшириться. Водночас 49% дорослого населення України взагалі не знають англійської, хоча 56% хочуть підвищити свій рівень володіння цією мовою, йдеться у результатах опитування КМІС. Ось 17 українських онлайн-центрів, шкіл і курсів англійської, які допоможуть покращити знання

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Preply

Сервіс пропонує обрати свого серед 16 000 репетиторів. Навчання ведуть онлайн чи офлайн у Києві, Львові, Одесі, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі. До репетиторів пропонують записуватися на групове навчання або ж роботодавець може запросити їх для проведення корпоративних курсів.

Платформу в 2013 році заснували українці Кирило Бігай, Сергій Лукʼянов і Дмитро Волошин. Загалом Preply дозволяє вчити близько 50 мов із понад 40 000 репетиторів. Уроки коштують від $3 до $40 за годину.  

Green Forest

Дистанційні курси, що розраховані на термін від двох до чотирьох місяців. Можна обрати інтенсивність вивчення англійської та, зокрема, підготовку до IELTS. У Києві вартість усіх курсів становить 7500 грн. Частину уроків можна переглянути безкоштовно.

EnglishDom

Навчання для дітей, дорослих і компаній. Заняття проводять дистанційно із персональним викладачем. Платформа фіксує прогрес і показує навички, які потрібно підтягнути. У школи є мобільний додаток для виконання домашніх завдань та вивчення нових слів. Також EnglishDom записує подкаст про вивчення англійської. Його прослуховування безкоштовне.

Study Academy

Платформа має п’ять навчальних програм різних спрямувань для дорослих. Зокрема, тут допомагають підготуватися до навчання за кордоном чи тесту IELTS. Також можна обрати одну з програм для інтенсивного вивчення мови, а в Одесі заняття можна відвідувати офлайн.

English Monsters

В English Monsters слова пропонують вивчати за допомогою асоціацій, граматику пояснюють через історії про хамелеонів і пельмені, а говоріння пропрацьовують завдяки щоденному контакту з підопічними. Година індивідуального заняття онлайн чи офлайн обійдеться у 990 грн.

Promova

Вивчати мову на Promova можна на групових заняттях, у безкоштовному розмовному клубі чи з репетитором. На самій платформі сотні уроків, а вдосконалювати мовні навички допомагає додаток. Частина онлайн-курсів Promova – безкоштовні.

Language school

Англійську в школі вивчають онлайн у Skype, Zoom, Viber чи Instagram. Принцип школи – займатися не менше двох разів на тиждень. Вісім годинних індивідуальних занять обійдуться у 3500 грн.

Antischool

Можна обрати індивідуальне, групове чи самостійне навчання. Останнє передбачає заняття на платформі із вправами, домашніми завданнями і словником. Доступ на один рік коштує 1499 грн. Вартість індивідуального уроку – від 249 грн.

Speak up

Школа об’єднала викладачів з досвідом більше семи років і носіїв мови. Англійську пропонують вивчати без домашніх завдань і підручників. Також тут готують до іспитів TOEFL, IELTS. 1,5 місяця навчання у Speak up можна отримати в подарунок.

Solid

Мета компанії – зробити IT-спільноту англомовною. Англійську можна засвоїти за дев’ять місяців, переконані у Solid. Для цього курси для айтівців створили спільно з фахівцями різних ІТ-спеціальностей. Також у школі готують до співбесід у ІТ-компанії. За пакет на 24 заняття по 90 хв початківцю доведеться заплатити $360.

Okland

Мовний центр пропонує вивчати англійську для повсякденного використання, бізнес-англійську, корпоративну англійську, а також підготуватися до міжнародних іспитів. Окремо у центрі викладають курс «Англійська для мандрівників». За 24 години занять тут підготують до різних ситуацій у закордонних аеропорту, готелі, ресторані та магазині.

Grade

Навчає англійської дорослих, дітей і підлітків. Школа пропонує вибір з 12 видів курсів. Мову тут можна вивчати інтенсивно, з домашніми завданнями і без, а також освоювати бізнес- та юридичну англійську. Інтенсив-модуль із 14 занять обійдеться в середньому в 10 000 грн, а розмовний курс – у 4600 грн.

Перший Кембриджський центр

Готує до іспитів Cambridge English, а також IELTS та ТOEFL. Триває набір у групи інтенсивного вивчення англійської, експрес-курсу та розмовної англійської. Основний набір – в онлайн-групи, але також можна обрати офлайн-формат. Навчання на інтенсив-курсі (заняття тричі на тиждень по три години) коштує від 16 600 грн до 19 400 грн.

Trinity

Школа спеціалізується на підготовці до 10 міжнародних іспитів з англійської мови. Вартість курсів – від 11 000 грн до 26 000 грн.

ICan

Сервіс пропонує вивчати англійську по Skype і тренувати нові слова в мобільному додатку. Заняття з українським репетитором обійдеться у суму від 260 грн за урок, з носієм мови – від 670 грн.

Study Less

Крім теорії, учень Study Less отримає підтримку ментора – носія мови, який перевірятиме домашні завдання. Також тут організовують спілкування з бадді-студентом і бадді-вчителем, аби більше практикувати говоріння. Свого викладача можна обрати, послухавши на сайті їхню вимову. Місяць навчання залежно від навантаження коштує від 2850 грн до 9800 грн.

Enginform

На заняттях онлайн-центру учень 90% часу розмовляє англійською. Тут використовують підхід «перевернутого класу», тобто фокусуються одразу на практиці замість теорії. У центрі не читають лекцій, натомість зосереджуються на запитаннях клієнтів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні