Категорія
Новини
Дата

Adidas уже відновив роботу чотирьох магазинів в Україні

Німецький ритейлер спортивного одягу й товарів для спорту Adidas відновлює роботу своїх торгових обʼєктів в Україні. Наразі вже працюють магазини в Житомирі, Львові та Ужгороді, пише RAU з посиланням на ритейлера.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Перший із них – Adidas & Reebok Дисконт-Центр Store – знаходиться у львівському СТРЦ Spartak, розташованому на вул. Гетьмана Мазепи, 1Б. Площа магазину складає 560 кв. м. 
  • Другий – у житомирському ТЦ Global UA на вул. Київській, 77. Ще два магазини відновили роботу в «стріті» – у Львові на вул. Шевченка, 5 та в Ужгороді на вул. Петефі, 5. Також відновив роботу інтернет-магазин. 
  • Щодо повернення до роботи в Києві в мережі кажуть, що «поки що конкретна інформація відсутня». До російського вторгнення в столиці працювало 18 магазинів мережі у таких форматах, як Adidas, Adidas Originals, Adidas Kids та дисконт-центр Adidas & Reebok. 

Контекст

Німецька компанія спортивного одягу Adidas 9 березня призупинила роботу в РФ інтернет-магазину, а з 14 березня і роздрібних магазинів. Також компанія пожертвувала €1 млн на благодійні організації біженцям і дітям.

З 25 червня в Києві відновили роботу мережі магазинів, що входять до польської групи LPP. Йдеться про магазини Reserved, Cropp, House, Mohito та Sinsay.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні