Категорія
Новини
Дата

Ajax Systems виходить на ринок Уругваю

Український виробник професійних систем безпеки Ajax Systems виходить на ринок Уругваю, йдеться у повідомленні компанії. Ajax планує посилити свій вплив у регіоні.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У листопаді лінійка бездротових продуктів Ajax Jeweller буде доступна для продажу в офіційного партнера та дистриб’ютора компанії в регіоні – Microfal S.A., який є одним з найбільш визнаних у регіоні.
  • В компанії зазначили, що Ajax відповідає найсуворішим стандартам індустрії та пропонує найкращий досвід користування і професіоналам, і власникам систем. «Глобальний успіх компанії був зумовлений її інноваціями, а саме пропрієтарними технологіями Jeweller, Wings та OS Malevich. Система гнучка і гарантує комплексну безпеку незалежно від розміру й розташування об’єкта», – пояснили в компанії. 
  • У продуктовій лінійці – понад 70 пристроїв для охорони приміщень та вулиці. Серед них датчики руху, пожежі та затоплення, централі (хаби), сирени, ретранслятори, клавіатури, тривожні кнопки, а також пристрої для домашнього комфорту та продуктивності.
  • Нещодавно Ajax Systems отримала сертифікати FCC та IC. Це дало змогу вийти на нові ринки, де використовується діапазон частот 915 МГц. Завдяки цьому у 2022 році компанія змогла розширити географію присутності – на ринках Латинської Америки, США, Канади, Австралії та Південно-Східної Азії.

Контекст

Заснована 2011 року підприємцем Олександром Конотопським, Ajax Systems – найбільший виробник професійних систем безпеки в Європі. Наразі продуктами Ajax користуються понад 1,5 млн людей у 130 країнах. 

Також компанія має власний логістичний хаб у Польщі та розвиває локальні команди на стратегічних ринках Іспанії, Італії, Великої Британії, Німеччини, Франції, ОАЕ, ПАР та інших країн.

Олександр Конотопський став підприємцем року за версією «Forbes Україна». Нагородження «Forbes – підприємець року» відбулося 10 лютого у Києві.

У травні Ajax Systems оголосив, що відкриває завод у Туреччині площею 8300 кв. м. Це перше виробництво компанії за кордоном.

Компанія вже присутня у таких країнах Латинської Америки, як Аргентина, Чилі, Мексика, Колумбія та Уругвай.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні