Категорія
Новини
Дата

Ajax Systems Олександра Конотопського відкриває завод у Туреччині. Компанія вже готова найняти 400 людей

1 хв читання

Український виробник систем безпеки Ajax Systems відкриває завод у Туреччині. Це перше виробництво компанії за кордоном, ідеться у пресрелізі. Ajax уже наймає людей і планує випускати 150 000 пристроїв на місяць.

Ключові факти

  • На заводі площею 8300 кв. м буде виготовлятися вся лінійка пристроїв Ajax, дублюючи існуюче виробництво в Україні.
  • Ajax Systems уже почав формувати локальну виробничу команду і на першому етапі готовий найняти щонайменше 400 людей. У планах виробництва випускати мінімум 150 000 пристроїв на місяць.
  • Запуск нових виробничих потужностей за кордоном був у планах компанії задовго до війни. Відкриття нового заводу в Стамбулі – стратегічний крок, спрямований на диверсифікацію виробничих потужностей, зазначили в компанії. 
  • Ajax обрав Туреччину за сукупністю факторів, сказав CEO Ajax Systems Олександр Конотопський. Зокрема це наявність професіоналів у галузі виробництва, інфраструктура, умови вільної економічної зони, рівень податків, якість підрядників, близькість до основних ринків. За його словами, нове виробництво посилить розвиток продуктів Ajax та прискорить вихід на нові ринки.
  • «Ми щиро віримо, що розмаїття талантів і культур створює найкращі продукти та рішення. І завжди робили ставки на локальні команди. Тому раді повідомити, що сьогодні відкриваємо нашу першу вакансію на виробництві у Туреччині», – повідомив Конотопський.

Контекст

Ajax Systems, що його заснував 2011 року Олександр Конотопський, випускає бездротові системи безпеки, котрі використовують 900 000 людей у 120 країнах світу. На двох київських заводах компанії працює понад 1000 співробітників.

Ajax Systems повністю відновив існуюче виробництво та розробку продуктів в Україні. Наразі компанія наймає спеціалістів на завод та розширює R&D-команду. Ці виробничі потужності й надалі залишаються в Україні. 

Крім того, компанія має власний логістичний хаб у Польщі та розвиває локальні команди на стратегічних ринках Іспанії, Італії, Великої Британії, Німеччини, Франції, ОАЕ, ПАР та інших країн.

Олександр Конотопський став підприємцем року за версією «Forbes Україна». Нагородження «Forbes – підприємець року» відбулося 10 лютого у Києві.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні