Категорія
Новини
Дата

Ajax Systems запускає передсерійне виробництво в Києві

Ajax Systems оголосила про запуск передсерійного виробництва в Києві. Компанія активно наймає працівників різних категорій, йдеться в пресрелізі.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • На заводі збиратимуть нові продукти: відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші девайси, які були анонсовані на останній продуктовій презентації «Ajax Special Event: Керуй своїм простором».
  • Компанія пояснила, що розширення продуктового портфоліо до 135 девайсів та представлення пристроїв відеоспостереження зумовило створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. 
  • R&D команда зможе контролювати процеси виготовлення новинок, бо виробництво нових девайсів вимагає додаткового устаткування, тестування та перевірки перед виходом на серійне виробництво, йдеться в повідомленні.
  • Загальна потужність передсерійного виробництва – від 50 000 до 70 000 пристроїв на місяць. Наступного року компанія планує розширити виробничі потужності на 50%.
  • Зараз до напрямку передсерійного виробництва активно наймають працівників різних категорій: операторів SMD-лінії, монтажників РЕА, операторів тест-стенду, складальників, сортувальників QC, операторів лонг-тесту, контролерів якості та інших інженерів. Загалом команда складатиметься з 220 людей.

Контекст

Заснована 2011 року підприємцем Олександром Конотопським, Ajax Systems – найбільший виробник систем безпеки у Європі. Продуктове портфоліо налічує понад 135 бездротових і дротових пристроїв для безпеки й автоматизації. Ajax захищає понад 2,5 млн користувачів у 187 країнах світу.

Навесні 2022-го виробничі потужності Ajax Systems були релоковані у західні області України. 

У травні 2022 року Ajax оголосила, що відкриває завод у Туреччині площею 8300 кв. м. Це перше виробництво компанії за кордоном. Також вона розпочала експансію в Північній і Південній Америці та Океанії.

Олександр Конотопський став підприємцем року за версією Forbes Ukraine.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні