Категорія
Новини
Дата

Американська IT-компанія Docker призупинила продажі у РФ і Білорусі та пожертвувала кошти Україні

Американська IT-компанія Docker підтримала Україну і призупинила продажі підписок на свої продукти у Росії та Білорусі. Компанія також від імені співробітників пожертвувала кошти Україні, йдеться у заяві.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Компанія вилучила можливість купувати підписки на продукти Docker в Росії і Білорусі та продовжує стежити за ситуацією, йдеться у повідомленні.
  • Компанія «не матиме справ» з російськими компаніями в період війни з Україною, заявив керівник Docker Скотт Джонсон.
  • Docker від імені співробітників пожертвувала кошти у фонд UNICEF, фонд «Разом» та організацію «Лікарі без кордонів», спрямовані на допомогу громадянам України.

Контекст

Docker Inc. – американська технологічна компанія. Серед основних продуктів Docker – платформа для розробки, доставки та запуску контейнерних програм.

Через війну в Україні іноземні компанії масово бойкотують роботу в «токсичній» Росії, залишаючи сотні тисяч людей без роботи. 16 березня виробник мікрочипів Qualcomm заявив, що припиняє продаж своєї продукції російським компаніям через санкції у відповідь на вторгнення Росії в Україну.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні