Apple випускає перші швидкі оновлення безпеки для iPhone, iPad та Mac
Категорія
Новини
Дата

Apple випускає перші швидкі оновлення безпеки для iPhone, iPad та Mac

1 хв читання

Компанія Apple випустила свої перші оновлення Rapid Security Response для пристроїв під керуванням iOS 16.4.1, iPadOS 16.4.1 та macOS 13.3.1, пише Еngadget. Ці оновлення дадуть змогу усувати вразливості швидше, ніж за допомогою звичайних оновлень програмного забезпечення.

Ключові факти

  • Rapid Security Response спрямовані на швидке усунення вразливостей у системі безпеки, які активно експлуатуються або становлять значний ризик для її клієнтів.
  • Згідно з повідомленням, так звані оновлення Rapid Security Response «забезпечують важливі покращення безпеки між оновленнями програмного забезпечення».
  • Швидкі відповіді безпеки були введені, щоб дати змогу клієнтам Apple оновлювати свої пристрої швидше, ніж звичайне оновлення програмного забезпечення. Apple каже, що ця функція включена за замовчуванням, а деякі швидкі виправлення можна встановити без перезавантаження, хоч і не завжди.
  • За даними TechCrunch, користувачі, які використовують більш старі версії програмного забезпечення Apple, не отримають швидкого виправлення безпеки. 
  • Зазначається, що розгортання Rapid Security Response пройшло не дуже гладко, деякі користувачі сказали, що не можуть встановити оновлення. Коли TechCrunch тестувала оновлення на iPhone, iPad та Mac, вони завантажувалися, але не одразу встановлювалися.

Контекст

У березні Apple запустила сервіс Pay Later, який дозволяє користувачам оформлювати кредити від $50 до $1000 і погашати їх протягом шести тижнів без відсотків, йдеться у повідомленні на сайті компанії.

Pay Later доступна на пристроях під керуванням iOS та iPadOS 16.4. Поки що сервісом можуть скористатися лише деякі користувачі зі США. Невдовзі компанія планує відкрити сервіс для всіх користувачів в США. Apple запускала сервіси з надання фінансових послуг разом із банком Goldman Sachs. Проте, Pay Later став першим самостійним продуктом компанії. Фінансову частину проєкту взяла на себе дочірня компанія Apple Financing LLC, яка займається оцінкою платоспроможності користувачів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд
В новому журналі Forbes Ukraine: список NEXT 250 перспективних компаній малого та середнього бізнесу

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні