Категорія
Новини
Дата

Apple запустила Pay Later. Новий сервіс дозволяє користувачам оформляти онлайн-покупки в кредит

Компанія Apple запустила сервіс Pay Later, який дозволяє користувачам оформлювати кредити від $50 до $1000 і погашати їх протягом шести тижнів без відсотків, йдеться у повідомленні на сайті компанії. Сервісом поки що може скористатися обмежена кількість користувачів у США.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Apple Pay Later знаходиться у додатку Wallet. Нова функція дозволяє користувачам оформляти онлайн-покупки в кредит на суму до $1000. Користувач зобовʼязаний сплатити кредит чотирма рівними платежами протягом шести тижнів. 
  • Компанія не бере додаткових процентів з покупок за допомогою Pay Later. Також Apple повідомила, що дані про такі кредити не впливатимуть на кредитну історію, але в деяких випадках компанія може передати дані фінансовим організаціям.
  • Pay Later доступна на пристроях під керуванням iOS та iPadOS 16.4. Поки що сервісом можуть скористатися лише деякі користувачі зі США. Невдовзі компанія планує відкрити сервіс для всіх користувачів в США.

Контекст

Apple анонсувала Pay Later під час заходу WWDC у 2022 році. Планувалося, що сервіс запуститься разом із релізом iOS 16.4, але компанія зіткнулася з технічними проблемами та перенесла реліз.

Apple запускала сервіси з надання фінансових послуг разом із банком Goldman Sachs. Проте, Pay Later став першим самостійним продуктом компанії. Фінансову частину проєкту взяла на себе дочірня компанія Apple Financing LLC, яка займається оцінкою платоспроможності користувачів.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні