Категорія
Новини
Дата

АРМА не змогло передати арештоване майно новому управителю через перешкоджання власника

1 хв читання

Представники ТОВ «Юпітер 9 Агросервіс», власником якого є громадянин РФ, протидіють передачі активів новим управителям, які перемогли в конкурсі АРМА. Про це йдеться в повідомленні пресслужби агентства.

За 107 років існування Forbes логотип змінювався 18 разів, але таким авангардним і вільним світ його бачить вперше. В новому числі журналу Forbes Ukraine: сучасне мистецтво, топ-50 благодійних фондів, альтернативна енергетика, 30 до 30. Замовляйте вже зараз!

Ключові факти

  • Ухвалою про передачу активів АРМА чітко визначено заборону для власника відчужувати, розпоряджатися та користуватися арештованим майном, зазначається в повідомленні.
  • Однак після прибуття за місцезнаходженням активів та пред’явлення усіх необхідних документів працівники АРМА через опір представників ТОВ «Юпітер 9 Агросервіс», не змогли отримати доступ до арештованого майна. 
  • АРМА вже скерувала заяву про вчинення злочину з боку представників ТОВ до Фастівського районного управління поліції, йдеться у повідомленні.

Контекст

У квітні цього року АРМА отримало в управління арештоване майно ТОВ «Юпітер 9 Агросервіс», кінцевий бенефіціарний власник якого підтримує збройну агресію проти України.

АРМА оголосило конкурс для відбору управителя та обрало переможця – ТОВ «ЄС Груп Експорт-Імпорт Ко». 15 червня АРМА уклало договір управління з відібраною на конкурсі компанією. А на 26 червня було заплановано передачу майна від прокурора управителю. 

В агентстві нагадали, що це не перший випадок перешкоджання законній діяльності АРМА з боку власників арештованих активів та їх представників. Зокрема, наприкінці минулого року під час фактичної передачі управителю елітної нерухомості в центрі Києва, яка належить російським власникам, АРМА зіштовхнулося з актами збройної протидії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Попередній слайд
Наступний слайд