Категорія
Новини
Дата

Binance двічі за кілька годин призупиняла виведення біткоїнів

Криптовалютна біржа Binance двічі за кілька годин призупиняла виведення біткоїнів через великий обсяг незавершених транзакцій у мережі. Біржі довелося підвищити комісію за виведення коштів, йдеться у повідомленні Binance у Twitter

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Криптобіржа заявила, що працює над виправленням ситуації, і за кілька годин поновила виведення коштів. Однак пізніше знову призупинила виведення біткоїнів.
  • Для вирішення ситуації Binance підвищила комісію за зняття коштів і оголосила, що працює над підтвердженням усіх транзакцій, що очікують. 
  • Спеціалісти Binance запевнили, що клієнтські кошти у безпеці. Проблема повʼязана з активацією оновлення біткоїна Taproot та використання «порядкових номерів», що тиснуло на мережу криптовалюти та призвело до засмічення мемпулу.

Контекст

Binance не вперше призупиняє виведення активів. У червні 2022 року гендиректор Binance Чанпен Чжао повідомив, що користувачі біржі тимчасово не зможуть виводити біткоїни через падіння основних курсів криптовалют. 

У грудні біржа призупиняла виведення стейблкоїнів USDC через крах криптобіржі FTX. Як заявляв гендиректор Binance, біржа зафіксувала підвищений попит на виведення стейблкоїна USD Coin (USDC) і тому призупинила виведення цієї криптовалюти в мережах BNB Chain, Ethereum і Tron. Тоді ж Binance заблокувала виведення активів для акаунтів, які використовували аномальну волатильність деяких криптовалют для отримання прибутку.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні