Категорія
Новини
Дата

Частина Львова знову без світла через нові ракетні удари

Російські окупанти завдали ракетного удару по Львову, повідомив мер міста Андрій Садовий. За даними голови ОВА Максима Козицького, постраждала енергетична інфраструктура.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • У Львові чути вибухи, є проблеми з електроенергією, повідомив Садовий.
  • За попередніми даними – удар по обʼєкту енергетики у Львівській області, уточнив Козицький. 
  • Згодом Садовий підтвердив, що у Львові ракетний удар «по об’єкту критичної інфраструктури». «Частина міста знову без електроенергії», – написав він у Telegram.
  • За його словами, внаслідок ракетного удару 30% Львова тимчасово без електроенергії. Також перебої з водопостачанням у Сихівському та Франківському районах міста.

Контекст

Зранку 10 жовтня Росія завдала масованого ракетного удару по багатьох населених пунктах України, зокрема, Києву, Дніпру, Запоріжжю, Харкову, Львову. Також під час атаки використовувалися ударні дрони-камікадзе типу Shahed. Постраждали цивільні будівлі та об’єкти енергетичної інфраструктури. Докладніше про це – у хроніці війни за 10 жовтня.

Сьогодні окупанти завдали ударів по Запоріжжю та Вінниччині. З 03:30 до 05:30 на півдні України сили ППО збили вісім ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136» та чотири ракети.

Також окупанти атакували дронами-камікадзе Ладижинську ТЕС у Вінницькій області.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні