Категорія
Новини
Дата

Російські дрони-камікадзе атакували Ладижинську ТЕС

Російські окупанти атакували дронами-камікадзе Ладижинську ТЕС (Вінницька область). Про це йдеться в повідомленні ДТЕК Ладижинська ТЕС.

Як мотивувати команду не збавляти темп у надскладних умовах? Дізнайтесь 25 квітня на форумі «Надлюди» від Forbes. Купуйте квиток за посиланням!

Ключові факти

  • Сьогодні вранці росіяни дронами-камікадзе здійснили обстріл Ладижинської ТЕС. Пошкоджено енергетичне обладнання станції, обійшлося без жертв, йдеться в повідомленні.
  • Задля безпеки на об’єкті перебуває критично необхідний персонал. Працівники перебувають в укриттях.
  • «На місці працюють відповідні служби. Коли буде дозволяти безпекова ситуація, енергетики проведуть оцінку пошкоджень та розпочнуть відновлення пошкодженого обладнання», – повідомили на ТЕС.

Контекст

Зранку 10 жовтня Росія завдала масованого ракетного удару по багатьох населених пунктах України, зокрема, Києву, Дніпру, Запоріжжю, Харкову, Львову. Також під час атаки використовувалися ударні дрони-камікадзе типу Shahed. Постраждали цивільні будівлі та об’єкти енергетичної інфраструктури. Докладніше про це – у хроніці війни за 10 жовтня.

Сьогодні окупанти завдали ударів по Запоріжжю та Вінниччині. З 03:30 до 05:30 на півдні України сили ППО збили вісім ворожих дронів-камікадзе «Shahed-136».

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні