Категорія
Новини
Дата

ChatGPT навчили зачитувати вголос відповіді на запити

Компанія OpenAI додала функцію «Читання вголос» до свого ШІ-бота ChatGPT. Нова функція озвучує відповіді на запити за допомогою одного з пʼяти голосів, пише The Verge.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • Функція підтримує 37 мов, зокрема й українською, та автоматично її визначає. Вона доступна як для чат-ботів на базі GPT-4, так і для GPT-3.5. 
  • Чат-бота можна налаштувати таким чином, щоб він завжди вголос відповідав на запити користувача.
  • Нова функція вже доступна у вебверсії ChatGPT та у програмах ChatGPT для iOS та Android.

Контекст

У вересні 2023 року ChatGPT запустив функцію голосового запиту. 

У лютому цього року OpenAI почала тестувати функції керування памʼяттю ChatGPT. Тепер чат-бота можна попросити щось запамʼятати або забути те, що він вже памʼятає. Компанія вважає, що це зробить спілкування з ChatGPT більш ефективним та зручним.

Доходи OpenAI перевищили $2 млрд у річному обчисленні. Шалений успіх її флагманського продукту ChatGPT виводить компанію в число найбільш швидкозростаючих технологічних компаній в історії, зазначило видання.

OpenAI, інвестором якої є Microsoft, вважає, що зможе більш ніж подвоїти цей показник у 2025 році завдяки підвищеному інтересу з боку бізнес-клієнтів, які хочуть використовувати інструменти генеративного ШІ у своїй діяльності.

Стрімке зростання дало змогу OpenAI потрапити до небагатьох компаній Кремнієвої долини, серед яких Google і Meta, що досягли доходу в $1 млрд за десять років з моменту заснування.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні