Категорія
Новини
Дата

D&G самостійно вироблятиме парфумерію та косметику. Італійський модний бренд наслідує приклад Chanel і Dior

Італійський модний бренд Dolce & Gabbana відкриває власний косметичний бізнес вартістю €476 млн. Виробництвом та продажем парфумерії та косметики займеться новий підрозділ D&G Beauty, повідомив в інтерв'ю Financial Times операційний директор компанії Джанлука Тоніоло.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 всього чотири дні. Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • Новий підрозділ розпочне роботу після закінчення ліцензійної угоди з японською косметичною групою Shiseido.
  • Dolce & Gabbana стане першим італійським модним будинком, який самостійно займеться виробництвом такої продукції, наголосив Тоніоло.
  • Наразі річний оборот операцій з виробництва та продажу косметики та парфумерії Dolce & Gabbana оцінюється в €476 млн. Цей напрямок може приносити групі значно більше – від €1 млрд до €2,5 млрд, вважають у Dolce & Gabbana.
  • Нова компанія планує представити «дуже рідкісні аромати італійської якості», при цьому нова продукція коштуватиме приблизно на 50% дорожче, ніж аромати Dolce & Gabbana, представлені зараз на ринку.
  • D&G має намір інвестувати €300 млн у новий напрямок та найняти додатково близько 150 нових співробітників, довівши загальну чисельність команди до 350–500 осіб.

Контекст

Японська косметична група Shiseido минулого року оголосила про плани розірвати ліцензійну угоду з D&G, щоб зосередитись на своєму флагманському бізнесі з догляду за шкірою.

Виробництвом та розповсюдженням своєї косметики на сьогодні займаються лише кілька модних брендів, включаючи Chanel та Dior. Переважна більшість брендів залучають до цього сторонні компанії.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні