Категорія
Новини
Дата

Дочірня IT-компанія «Київстару» готується підписати першу міжнародну угоду з зовнішнім замовником

Дочірня IT-компанія найбільшого українського оператора «Київстар» готується підписати першу угоду з зовнішнім замовником. Про це в інтерв’ю Forbes розповів президент оператора Олександр Комаров. 

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, McDonald’s, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти 

  • За рік компанія Kyivstar Tech зросла майже вдвічі – там вже майже 400 співробітників. 
  • В KyivstarTech готуються підписати в цьому кварталі першу міжнародну угоду про надання сервісів компанії для зовнішнього замовника. 
  • Клієнтом компанії може стати телеком-оператор з однієї з країн колишнього Радянського Союзу.
  • «Ми відділили цю компанію організаційно, навчилися співпрацювати з нею як з зовнішнім контрагентом», – зазначив Комаров. 

Контекст

«Київстар» оголосив про вихід на IT-ринок і створення компанії Kyivstar Tech у грудні 2022-го. Тоді ж компанія отримала статус резидента «Дія.City». Першим і найбільшим клієнтом Kyivstar Tech став сам мобільний оператор. Інвестиції в нову IT-компанію склали близько 20 млн грн. Гроші пішли на налагодження роботи, R&D-систему, HR-модуль тощо. 

Своя IT-компанія є ще в одного мобільного оператора – «Vodafone Україна». Фокус IT SmartFlex – розробка продуктів для закриття внутрішніх потреб бізнесу Vodafone. Серед продуктів компанії – застосунок для самообслуговування My Vodafone. За прогнозами СЕО «Vodafone Україна» Ольги Устинової, виторг компанії у 2023-му виросте на 30%.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні