Категорія
Новини
Дата

«Дві розмови по Zoom і WhatsApp». В Офісі президента розповіли, як організували приїзд Анджеліни Джолі

Візит американської актриси Анджеліни Джолі було організовано за три тижні. Відвідати Україну – це була ініціатива актриси. Організацією займався Офіс президента (ОП), розповів Forbes радник голови ОП Сергій Лещенко.

⚡️Даруємо 700 грн знижки на річну підписку на сайт Forbes. Діє з промокодом 700 до 28.04 Оформлюйте зараз за цим посиланням

Ключові факти

  • «Було два колла, по Zoom і WhatsApp, за участі Джолі і Єрмака (голови Офісу президента). Обговорювали програму й питання безпеки», – каже Лещенко.
  • У Джолі були наступні умови: візит приватний, не в рамках ООН (вона Посол доброї волі ООН Управління верховного комісара з питань біженців), візит не анонсується заздалегідь, зустрічі тільки з «простими» українцями, жодних офіційних контактів з українськими політиками.
  • Джолі приїхала в Україну автівкою з Польщі і була у Львові в першій половині дня суботи (30 квітня). У неділю в середині дня вона вже покинула територію України. Джолі зупинялася в львівському Grand Hotel. За півтора дня вона відвідала: Обласну львівську лікарню «Охматдит», зустріла евакуаційний поїзд на львівському вокзалі та поспілкувалася з людьми в центрі. 1 травня відвідала навчально-реабілітаційний центр «Гармонія» в місті Бориславі.  

Контекст

Мета візиту – підтримка України. «Джолі відвідує Україну, щоб зустрітися з дітьми, які постраждали від конфлікту, та місцевими організаціями, які працюють над їхнім захистом. Її візит – це приватна гуманітарна місія, орієнтована на потреби дітей», – передає BBC відповідь пресслужби акторки. 

Судячи з динаміки Google Trends, поява Джолі у Львові привернула увагу світу в першу чергу до самої актриси. У цілому в світі популярність запиту Angelina Jolie, Jolie зросла в суботу у 2,5–4 рази. Однак на пошуковому запиті Ukraine її візит суттєво не відзначився. 

«Дві розмови по Zoom і WhatsApp». В Офісі президента розповіли, як організували приїзд Анджеліни Джолі /Фото 1
Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні