Колишній держсекретар США Майк Помпео /Getty Images
Категорія
Новини
Дата

Ексдержсекретар США Помпео увійшов до ради директорів «Київстару»

Колишній держсекретар США Майк Помпео Фото Getty Images

Колишній держсекретар США Майк Помпео увійде до ради директорів «Київстару» як незалежний член, повідомляє материнська Veon. Крім того, головою ради директорів призначено генерального директора групи компаній Veon Каана Терзіоглу.

Велика війна пришвидшила вихід жінок на лідерські ролі. Вже 15 травня на форумі «Вільна» Forbes пропонує подивитися на це явище крізь нову, чітку оптику. Спікерки та спікери з Superhumans, Google, ENKO, Diia.City United, G. Bar та інших. Купуйте квитки за посиланням.

Ключові факти

  • «Ці зміни у раді директорів «Київстар» відображають відданість Veon Україні, а також відновлення та відбудову України», – йдеться в релізі компанії.
  • Терзіоглу привітав держсекретаря Помпео у раді директорів компанії. 
  • Помпео є партнером Impact Investments, нещодавно створеної у США стратегічної, фінансової консультативної та інвестиційної фірми, яка займається консультуванням, інвестуванням та партнерством із провідними світовими стратегічними компаніями у різних галузях та регіонах. 
  • Impact надаватиме підтримку менеджменту «Київстар» та його материнській компанії Veon у низці ключових стратегічних ініціатив щодо України.

Контекст

Держсекретар Помпео був 70-м держсекретарем США з 2018-го по 2021 рік та шостим директором Центрального розвідувального управління з 2017-го по 2018 рік. 

Влітку Veon оголосила, що планує інвестувати $600 млн у модернізацію інфраструктури «Київстару». Кошти допоможуть модернізувати інфраструктуру оператора мобільного звʼязку, зокрема покращити звʼязок та послуги 4G по всій Україні.

Матеріали по темі

Ви знайшли помилку чи неточність?

Залиште відгук для редакції. Ми врахуємо ваші зауваження якнайшвидше.

Виправити
Попередній слайд
Наступний слайд
Новий номер Forbes Ukraine

Замовляйте з безкоштовною кур’єрською доставкою по Україні